WE HEART IT!

quotes
Soms komen er gewoon websites langs die gewoon te leuk zijn om voor jezelf te houden! Zoals www.weheartit.com! Op deze site kan iedereen foto's plaatsen die zij leuk vinden en ook hun eigen foto's delen. Zo krijg je een enorme verzameling leuke foto's! Dit soort foto's hebben zo'n typische tumblr edge. Vaak zie je de gezichten niet (bij de nek afgesneden), hebben de meisjes een aparte of romantische stijl, zijn er heel veel foto's over geliefdes en staan er ook (heeeele) lieve tekstjes tussen.
fashion

Je kunt door de verzameling zoeken door in een zoekbalk een 'tag' in te vullen. Mensen taggen hun foto's met korte woordjes die slaan op het onderwerp, door op deze woordjes te zoeken kom je vanzelf bij het gewilde onderwerp. Ook kun je een profiel aanmaken (kan ook met een twitter of facebook account) en mappen met jouw favoriete foto's maken die je dan eerst 'heart'. Dat is een soort van liken en in je map zetten. Ik heb door mijn enthousiasme al een forse verzameling gecreeerd!!!
De foto's van deze website worden ook gebruikt door andere websites zoals www.girlscene.nl. Zij zetten er dan natuurlijk wel de bron onder!


Hopelijk heb ik jullie overtuigd om een kijkje te nemen op weheartit.com en vinden jullie het net zo'n leuke site als ik!!



Love, Merel

(beelbron: weheartit)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow by Email