Wat ik voor Sinterklaas gekregen heb! (:

Het is nog niet officieel 5 december geweest, maar ik heb pakjesavond al gevierd! Een paar dagen geleden heb ik ook al geschreven over wat ik graag voor Sinterklaas zou willen, en hier is wat ik gekregen heb:

- Maybelline one by one mascara, hier ben ik echt heeel erg blij mee omdat mijn andere mascara ( the falsies ook van Maybelline) helemaal opgedroogd was! En deze mascara vind ik ook wat beter werken, hij maakt mijn wimpers superlang en geeft veel volume!

- Playboy play it rock parfum 30ml, YAAAAAAAAY ik heb hem! Deze parfum had ik al een paar keer in de kruidvat en etos opgespoten en elke keer dacht ik weer van oeeeeh deze is zoo lekker! En nu heb ik hem dus, bedankt Sint! (;

- America today giftcard t.w.v. €20,- Ook echt supeleuk!

- Dubbel spiegel met licht, deze is gewoon van de Action maar ik vind hem wel fijn. Hij heeft twee spiegeltjes waarvan een 3x vergrotend is. Ook heeft hij een lampje wat ideaal is voor als het nogal donker is en je wilt je make-up goed aanbrengen.

- Rituals ultimate hand sensation hand scrub & hand balm, het zijn allebei soort van testertjes maar je kan er denk ik wel een paar keer mee doen. Ik ga dit zeker voor het gala gebruiken, krijg ik lekker zachte handen! (;

- Een douchesetje van ici paris Xl het heet pretty in pink, deze set ziet er echt superlief uit met allemaal roze! Het bestaat uit een scrub, douchegel, body lotion, handdoekje en badbruisertje.

- En als laatst, maar zeker niet least: Eet je mooi, een boekje met allemaal producten en recepten hoe je je mooi kunt eten! Ik heb het al een beetje doorgenomen en er staan echt lekkere tips in hoe je bijvoorbeeld van haver haverkoekjes kan maken die heel goed tegen puistjes en littekens zouden helpen! Hier komt zeker nog een artikel over en ik denk dat Merel en ik ook wat dingen hieruit gaan maken!

Zoals je ziet heeft Sint mij goed verwend! Ik ben echt heel erg blij met mij cadeaus!

Wat heb jij gekregen?

Liefs, Iris

2 opmerkingen:

  1. haha, ik heb een boek over vrouwen, een luchtje en een sjaal gekregen!! jij hebt echt vet veel gekregen, bofkont!!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow by Email