Welk figuur heb jij?

Iedereens figuur is anders. De ene heeft brede heupen de ander niet, de ene heeft vollere benen en een platte buik en de ander juist omgekeerd. Dit maakt ons juist allemaal heel erg speciaal. De verschillende figuurtype's zijn ook 'ingedeeld' in 4 groepen: appel, peer en zandloper en recht. Hier een omschrijving van die drie en dan kan je ook kijken welke jij hebt! (;

Peer:

- Een peer is boven smal en onder wat breder, dit is ook zo bij het peerfiguur. Hierbij heb je een platte buik, redelijk kleine borsten en smalle schouders maar brede benen. Ook zijn je kont en dijen wat voller en je heupen breder dan je schouders.
Appel:

- Dit figuur is eigenlijk het omgekeerde van een peerfiguur. Hier heb je namelijk slanke benen en brede schouders en grote borsten. Je hebt ook smalle heupen.


Recht:

- De naam zegt het al, het figuur is recht. Dus schouders en heupen op een lijn en buik, benen en borsten allemaal in verhouding.


Zandloper:

- Dit figuur wordt altijd gezien als het vrouwelijkst, het heeft namelijk heupen net zo breed als de schouders, een opvallende taille en voor de rest is het vet een beetje over het lichaam verdeeld. Dus normale borsten, iets vollere benen en een beetje een buikje. Maar dit figuur is dus heel erg 'curvy'.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Maar onthoudt wel figuur je ook hebt, je bent prachtig!

Liefs, Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow by Email