Welke kleding past bij jouw figuur?


Je staat in een winkel met een vriendin topjes te passen, maar als je dan allebei hetzelfde shirtje aan hebt staat het bij de ene soms een stuk leuker dan bij de ander. Hoe dat komt? Iedereen heeft een ander figuur en niet alles staat elk figuur even mooi, maar gelukkig sommige dingen wel heel erg mooi! Dus hier wat tips waar je op kunt letten (;

Klein
Om je benen langer te laten lijken, kan je het best broeken met wijde pijpen dragen. Kies voor kleding met een dun streepje als je slanker en langer wil lijken.
Om je langer te laten lijken, kun je het beste de kleuren van broek en shirt hetzelfde nemen en dat een beetje pimpen accesoires. Voor jasjes is het het mooist als je een kort model neemt en niet een model dat over je heupen valt. Merel en ik zijn zelf best wel klein maar we hebben er nooit echt problemen mee gehad maar het is natuurlijk wel leuk als je door sommige kleding iets langer lijkt (;

Lang
Om je lengte wat minder op te laten vallen kun je shirts en jasjes dragen die over je heupen vallen. Maar welke lengte je ook hebt je blijft mooi! Vergeet dat nooit! (;

Stevige bovenarmen
Kies liever geen shirts die heel erg strak zijn qua mouwen maar driekwart mouwen met een uitgesneden hals. Zo gaat de aandacht meer naar je gezicht en hals.

Brede heupen
Probeer geen strakke en korte kleding te dragen, daardoor lijken je heupen een stuk breder. Draag wat losser zittende, lange modellen zodat je langer en slanker lijkt.

Dun
Wil je dikker lijken, draag dan geplooide kleding, maar ook net als bij lengte welke maat je nou hebt you're beautiful!

Iets voller
Heb je een iets voller bovenlijf, kies dan niet voor strakke T-shirts, maar voor wat losser vallende soorten. Heb je stevige benen, draag dan geen leggings of treggings want daardoor lijken je benen iets voller. Maar show vooral je curves! You go girl (; Je bent niet voor niets een vrouw!

Kleine borsten
V-halzen, push-up bh's en dikkere stoffen laten je borsten groter lijken dan ze zijn.

Grote borsten
Draag niet te laag uitgesneden V-halzen maar liever hogere halzen met lange mouwen. Maar liever ook geen koltruien. Hierdoor zien je borsten er 'kolossaal' uit. Maar probeer daarin niet te veel te overdrijven, wees blij met wat je hebt (;

Brede schouders
Heb je brede schouders, kies dan voor wijdere halzen, korte mouwen en dunnere, soepele stoffen. Deze helpen je schouders smaller te laten lijken.

Maar het is natuurlijk ook heel erg persoonlijk, wat je zelf het mooist bij je figuur vindt staan. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Liefs, Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Follow by Email